2007. április 25., szerda

Hàla generàlàsa

Blog a hàla érzésérôl: hogyan generàljuk és hogyan tarthatjuk meg az egész napon àt a Titok (The Secret) cìmû film utàn szabadon

Làttad màr a Titok (The Secret) cìmû filmet? Ha még nem, akkor feltétlenül nézd meg. Többet ér, mint bàrmilyen teràpia. Az elsô 20 perc àltalàban ingyen làthatò az interneten, és idônként az egész filmet felteszi valaki, ùgyhogy ha rendszeresen ellàtogatsz a
http://video.google.com/ weboldalra, a keresôbe beìrod “the secret”, akkor elôbb utòbb valòszìnûleg meg tudod nézni az egész filmet (angolul), vagy legalàbbis az elsô 20 percet ingyen és bérmentve. Mondanom sem kell persze, hogy ezt a filmet nem elég egyszer megnézni, legjobb minden nap nézni belôle 20-30 percet egyfajta meditàciòs gyakorlatként – garantàltan megemeli az energiaszintedet!! (itt veheted meg: http://www.thesecret.tv/home.html).
A Titok (The Secret) a vonzàs törvényérôl szòl gyönyörûen, egyszerûen, és rendkìvül szuggesztìven – egyesek szerint a hipnòzis, az NLP és egyéb reklàmtechnikàk összes fegyverét bevetve. Èrthetôen és logikusan elmagyaràzza a vonzàs törvényét, mely szerint a Vilàgegyetemben minden alapja az energia. Valamennyien egy hatalmas energiamezô részei vagyunk, és ez az energiamezô àllandò mozgàsban, rezgésben van. Minden dolognak, gondolatnak,érzésnek van valamilyen rezgésszintje, és a Vonzàs törvénye szerint “hasonlò a hasonlònak örül”, tehàt magas rezgésszàmù (energiaszintû) egyén pozitìv dolgokat és tapasztalatokat vonz magàhoz, mìg a negatìv rezgésszàmù (energiaszintû) személy ennek ellenkezôjét. Ennek értelmében tehàt életbevàgòan fontos, hogy milyen frekvenciàjù gondolatokat és fôleg érzéseket generàlunk magunkban napjaink folyamàn, hiszen ugyanilyen frekvenciàjù dolgokat és tapasztalatokat fogunk magunkhoz vonzani. A Titok (The Secret) azt a tanàcsot adja, hogy amint rajtakapjuk magunkat egy-egy negatìv gondolaton, vagy érzésen, azonnal TUDATOSAN vàltoztassuk meg azt. A kérdés csak az, hogy HOGYAN? Bob Proctor (az egyik Secret tanìtò) azt a tanàcsot adja, hogy tegyünk fel valami kellemes zenét, vagy gondoljunk valamire/valakire amit/akit szeretünk, és ezzel automatikusan egy kellemesebb (magasabb rezgésszàmù) érzelmi àllapotba kerülünk. Ez igaz, de sajnos, ha valaki példàul krònikus panaszkodò, vagy az “ò, én szegény àldozat” szindròmàban szenved (tehàt ha krònikusan, szokàsszerûen gondolkozik negatìvan), akkor szàmàra nehéz lesz kitartani a pozitìv gondolatok/érzések mellett. Mielôtt észrevenné, màr vissza is csùszott a megszokott kerékvàgàsba. Még ha valaki képes is lenne szàmontartani, és szükség esetén korrigàlni valamennyi gondolatàt (kutatòk szerint mintegy 60.000 naponta), ezzel még csak a tudatos elmével szàmoltunk. A tudatalatti tartalmàròl fogalmunk sincs – pedig ott lakozik az igazi hatalom!
Itt jön segìtségünkre az ÈFT (http://web.mac.com/solyomvary/iWeb/EFT/Home.html) és annak az a csodàlatos tulajdonsàga, hogy megszünteti azt az energetikai egyensùlyfelbomlàst, amely a krònikus negatìv gondolkozàst és érzést eredetileg kivàltotta. Sôt még ennél is többet tehet. Nemcsak a negatìv érzések kisütésére alkalmas, hanem a pozitìv érzés, hangulat, vibràciò rögzìtésére is. A jelen esetben a hàlaérzés pozitìv rezonanciàjàra szeretnénk eljutni, ezért elôször az esetleges blokkoktòl pròbàlunk megszabadulni ÈFT-vel, majd bekopogtatjuk a pozìtìv hàla érzését az energiarendszerünkbe. Mielôtt elkezdenénk a Karate kézélen kopogtatni, mérd le gondolatban, hogy egy 0-tòl 10-ig terjedô skàlàn, ahol 0 a hàlaérzet teljes hiànya,, 10 pedig a hàlaérzettôl valò csöpögést jelzi, kb. hol àllsz? Esetleg ìrd le a kapott szàmot egy darab papìrra. Ha még nem végeztél ÈFT kezelést, megtalàlod a meridian pontok és a kezelés pontos leìràsàt a weboldalamon, www.emotionalfreedom.net a rövid kezelés linkben. Itt egy àbràt is talàlsz a meridiàn pontok megjelölésével.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

hey your blog design is very nice, clean and fresh and with updated content, make people feel peace and I always like browsing your site.

- Joe